Gastroterras
Maart

Een glaasje rosé aan het water bij Ron Gastrobar Indonesia of mensen kijken op het bruisende Leidseplein bij Ron Gastrobar Paris, nog even en dan kan het weer want ons terras gaat deze maand weer open!

Wij zijn achter de schermen al druk in de weer om alles gezellig te maken voor u. Nu is het alleen wachten op die eerste lentedagen. Houd onze social media in de gaten voor de precieze datum om bij ons buiten te komen lunchen of dineren.

Pasen
1 en 2 april

Bij Ron Gastrobar geniet u zowel bij lunch als diner op 1 en 2 april van een culinair 5-gangen Paasmenu voor € 65, inclusief een aperitief.

Bij Ron Gastrobar Indonesia serveren we op 1 en 2 april tussen 12.00 en 15.00 een Paasbrunch. Voor slechts 29,50 p.p. kunt u genieten van 4 gangen van Indonesische specialiteiten en een welkomstdrankje.

Bij Ron Gastrobar Oriental geniet u zowel lunch als diner op 1 en 2 april van een culinair 5-gangen Paasmenu voor € 65,- inclusief een aperitief.

Bij Ron Gastrobar Paris geniet u 1 april  van een klassiek Franse Paasbrunch voor 24,50 inclusief een aperitief.

Bij Nacarat vieren we Grieks Pasen pp 1 april, van 12 tot 4. Onze chef Angelo zal een familietafel vol Griekse specialiteiten voor u neerzetten. ( € 45,- p.p. exclusief drank)

Koningkrab
26th of April

Koningsnacht wordt altijd groots gevierd bij Ron Blaauw. Verwacht een prinsheerlijke maaltijd en koninklijk entertainment. Omdat we de nacht met zoveel enthousiasme vieren zijn we met Koningsdag gesloten.

Ron Gastrobar, Koningkrab – verse krabbenpoten, een DJ, wat wil je nog meer?

Ron Gastrobar Indonesia, Malam Raja – een gezellige avond waarbij gedanst mag worden!

Meer informatie volgt snel.