OUI OUI, WERKEN BIJ RON GASTROBAR PARIS!

Ben jij de held die we zoeken? Een harde werker met gevoel voor gastronomie, en 24/7 een glimlach op je gezicht? ūüėÄ

Vul dan snel het sollicitatieformulier in!

___________________________

RON BLAAUW ZOEKT JOU!

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging voor 2018? Heb jij iets met de Franse cuisine? Oui oui, Ron Gastrobar Paris is op zoek naar een nieuwe restaurantmanager! Heb jij een affiniteit met de Franse keuken? Zou je graag nauw samen willen werken met Ron Blaauw? Word jij enthousiast van een Bib Gourmand bekroond restaurant middenin het uitgaansgebied van Amsterdam?

Wat komt er bij kijken?

Als restaurantmanager stuur je de medewerkers bediening operationeel aan. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, regelen, en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeelsbeheer (verzuim, functioneren, werving en selectie). Jij als restaurantmanager werkt waar nodig is mee in de bedieningsuitvoering.

Personeelsbeheer      

  • Zorgdragen voor het (laten) opleiden/inwerken van medewerkers;
  • Mede selecteren van nieuwe medewerkers;
  • Regelen van verlof;
  • Uitvoeren van beoordelingen;
  • Een team cre√ęren dat 7 dagen per week een 9 kan scoren!

Bediening en begeleiding gasten in het restaurant       

  • Toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/instructies;
  • Toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden, opvangen en afhandelen van vragen/klachten van gasten;
  • Opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting (parttimers, oproepkrachten);
  • Afstemmen van werkzaamheden met de keuken of andere restaurants;
  • Zelf meewerken in de uitvoering (opnemen van bestellingen, serveren van wijnen en gerechten, bewerken gerechten aan tafel, opmaken van de rekening en afrekenen met gasten, e.d.);
  • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van The Big 5, veiligheid, Arbo, HACCP en SOP‚Äôs.

Voorstellen voor verbetering werkprocessen                

  • Op basis van het meewerken en suggesties van gasten voorstellen doen aan de leidinggevende betreffende verbeteringen/ veranderingen

Wat bieden wij jou?

  • Een competitief salaris
  • Je kunt heerlijk eten met korting in alle andere restaurants van Ron Blaauw
  • Mogelijkheid om te sporten met je nieuwe ambitieuze collega‚Äôs
  • Trainingen volgen van horeca goeroe Wouter Verkerk
  • En je kunt doorgroeien binnen het gastronomische imperium van Ron Blaauw!

Ben jij het ondernemende type die wij zoeken? Woonachtig in of in de omgeving van Amsterdam? Heb jij  relevante ervaring van een aantal jaar in een gelijkwaardig restaurant? Kijk jij er naar uit om aan de hand van het gastvrijheidsmodel van Wouter Verkerk en die van Ron Gastrobar, Paris naar een next level te tillen?

Wil jij met onze deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan nu hier!