Snacks - 9,-

Rillettes de Maquereaux
Rillette van makreel met cornichons en pain de campagne
Rosette
Klassieke salami van Lyon
Oeuf Mimosa
Gevulde eitje op z’n Frans
Crudités
Radijs, bleekselderij, bloemkool, komkommer, wortel met walnootmayonaisedip

Gerechten 15,00 - 18,00

Salade Lentilles
Linzen du Puy met kalfshersenen en mortared de Meaux
OS À MOELLE
Gegratineerde rundermerg met frisée salade en antiboise
Saumon Mariné
Gemarineerde zalm, crème van dragon en mierikswortel
Terrine de foie gras
Terrine van foie gras, brioche en uiencompote
Grenouilles
Gebakken kikkerbillen met risotto van paddestoelen en peterselieknoflookjus
BARBUA À LA MUNIÈRIE
Op de graat gebakken griet met aardappeltjes en bruine boter
Steak poivre
Rosé gebraden rundersukade met groene pepersaus en aardappeltaart met spek
VOL-AU-VENT DE VEAU
Bladerdeegpasteitje met kalfsvlees, morieljes en lavas

Fruits de mer

Oesters
Fine de Claire N3 (3,75), Gillardeau N3 (4,50), Zeeuwse Platte 00000 (5,25) en Oosterschelde creuse (3,25)
Demi-homard (24,50)
Halve kreeft, koud geserveerd met mayonaise
Crevettes (9,50)
Bouquet garnaal
Caviar (50,00 )
Black Pearl kaviaar (10 gram) met gepocheerd ei, Hollandaisesaus en toast

Specials

Salade Riche (30,00)
Een rijk gevulde salade met kreeft, langoustines, noordzeekrab, foie gras, steak tartaar en Franse ham. Zoals ze die alleen in Frankrijk serveren
Steak Tartare (25,00)
Aan tafel bereid, zoals het hoort..
Carré d'agneau (2 p. 55,00)
Lamsrack met aardappelpuree, gepofte knoflookjus en navarin
Côte de Boef (2 p. 90,00)
Gerijpt runderribstuk van Black Angus geserveerd met frietjes en Béarnaissesaus

Desserts - 9,00

Tarte Tatin
Appeltaartje van de zusters Tatin
Mousse au chocolat
Chocolademousse met crème Anglaise, gekonfijte sinaasappelschil en een kletskop
CRÈME BRÛLÉE
De echte klassieker
Millefeuille
1000 laagjes bladerdeeg met koffiecrème, karamel en whisky ijs